Password Encryptor v2.0

Wegens het grote succes van Password Encryptor v1.0, heb ik besloten een aantal verbeteringen aan te brengen. De versleuteling vindt nog op dezelfde wijze plaats, maar de look & feel is verbeterd.
Vanwege de feestdagen en de moeilijke corona tijd, kunt u de Password Encryptor tijdelijk aanschaffen voor 50% van de normale prijs.
De normale prijs is EUR 4,99, maar t/m 31 december 2020 betaald u maar EUR 2,49.
Zo kunt u met een veilig gevoel de feestdagen in!

Hoe werkt het?
Eigenlijk heel simpel.
Je moet een master password invullen en een pincode. Zowel het master password als de pincode worden gebruikt om jouw wachtwoorden te versleutelen.
Nadat je een master password en een pincode hebt ingevuld, kun je beginnen met het invullen van je gewone wachtwoorden in de daarvoor bestemde kolom. In een aparte kolom zullen de versleutelde wachtwoorden verschijnen. Als je klaar bent met het invullen van jou wachtwoorden, kopieer je de versleutelde wachtwoorden naar een speciaal doorvoor bestemde kolom (gebuik wel plakken speciaal: alleen waarden).
Daarna kun je jouw originele wachtwoorden, het master password en de pincode verwijderen.
Nu zijn alleen de (gekopieerde) versleutelde wachtwoorden nog zichtbaar en kun je het Excel sheet opslaan.
Heb je je wachtwoorden nodig, dan open je het bestand, vult het master password en je pincode in, en jouw originele wachtwoorden worden weer zichtbaar.
Het enige dat je nu dus nog hoeft te onthouden is je master password en je pincode.